Hypotheken

Hypotheken

Een goede hypotheek vinden kan een hele lastige klus zijn. Er zijn zoveel zaken om rekening mee te houden. U kunt bij ons terecht voor advies op maat en wij nemen u veel werk uit handen.

Banken en andere hypotheekverstrekkers zijn niet altijd duidelijk en helder. Wat kan wel en wat kan niet? Hoeveel kunt u maximaal lenen en bij welke bank krijgt u nu echt het best mogelijke product? Wie regelt voor u de bankgarantie, wat voor een overlijdensrisicoverzekering heeft u nodig? En de contacten met de notaris? Allemaal belangrijke zaken die voor wij voor u inzichtelijk maken, wij helpen u bij het afsluiten van de beste hypotheek én regelen alles hier omheen voor u.

Hypotheken

Een goede hypotheek vinden kan voor u als huizenkoper of huiseigenaar een hele lastige klus zijn. Er zijn zoveel zaken om rekening mee te houden! 

De wetgeving, die de achterliggende jaren nogal eens is gewijzigd. De acceptatiecriteria van banken en andere hypotheekverstrekkers; wat kan wel en wat kan niet? Hoeveel kunt u maximaal lenen en bij welke bank krijgt u nu echt het beste advies of product? Wie regelt de bankgarantie, de overlijdensrisicoverzekering en de contacten met de notaris?

MasterPlanning: uw eigen onafhankelijke adviseur

Gelukkig bieden wij uitkomst: wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring op gebied van hypotheekadvisering en kennen de hypotheekmarkt als geen ander. Uw persoonlijke situatie, wensen en eisen vertalen wij in duidelijke taal naar oplossingen.

Wij geven u antwoord op de vraag hoeveel hypotheek u nodig heeft, wat u maximaal en verantwoord aan hypotheek zou kunnen afsluiten en hoe uw hypotheek eruit zou moeten zien. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met de fiscale wet- en regelgeving en bieden u een mooi maatwerkadvies. Bij ons advies kunnen wij als onafhankelijke specialisten gebruik maken van alle hypotheekaanbieders en verzekeraars.

Zo vergelijken wij hypotheken op rente, voorwaarden en kwaliteit. En daarmee kunnen wij u heel goed helpen bij het afsluiten van de best mogelijke hypotheek!

Wordt u onze klant? Wij helpen u graag.

Onze kennis en deskundigheid investeren wij heel graag. Hierbij maakt het ons niet uit hoe duur het huis is wat u koopt, of hoeveel vermogen u heeft. Wij zijn er voor iedereen die onze hulp en deskundigheid goed kan gebruiken.