Hypotheken

Hypotheken

Een goede hypotheek vinden kan voor u als huizenkoper of huiseigenaar een hele lastige klus zijn. Er zijn zoveel zaken om rekening mee te houden!

De wetgeving, die de achterliggende jaren nogal eens is gewijzigd. De acceptatiecriteria van banken en andere hypotheekverstrekkers; wat kan wel en wat kan niet? Hoeveel kunt u maximaal lenen en bij welke bank krijgt u nu echt het beste advies of product? Wie regelt de bankgarantie, de overlijdensrisicoverzekering en de contacten met de notaris? Zaken die voor wij voor u inzichtelijk maken, wij helpen u bij het afsluiten van de beste hypotheek.

Hypotheken

Een goede hypotheek vinden kan voor u als huizenkoper of huiseigenaar een hele lastige klus zijn. Er zijn zoveel zaken om rekening mee te houden! 

De wetgeving, die de achterliggende jaren nogal eens is gewijzigd. De acceptatiecriteria van banken en andere hypotheekverstrekkers; wat kan wel en wat kan niet? Hoeveel kunt u maximaal lenen en bij welke bank krijgt u nu echt het beste advies of product? Wie regelt de bankgarantie, de overlijdensrisicoverzekering en de contacten met de notaris?

MasterPlanning: uw eigen onafhankelijke adviseur

Gelukkig bieden wij uitkomst: de mensen van MasterPlanning nemen u alle zorgen uit handen. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring op gebied van hypotheekadvisering en kennen de hypotheekmarkt als geen ander. Uw persoonlijke situatie, wensen en eisen vertalen wij in duidelijke taal naar oplossingen.

Wij geven u antwoord op de vraag hoeveel hypotheek u nodig heeft, wat u maximaal en verantwoord aan hypotheek zou kunnen afsluiten en hoe uw hypotheek eruit zou moeten zien. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met de fiscale wet- en regelgeving en bieden u een mooi maatwerkadvies. Bij ons advies kunnen wij als onafhankelijke specialisten gebruik maken van alle hypotheekaanbieders en verzekeraars.

Zo vergelijken wij hypotheken op rente, voorwaarden en kwaliteit. En daarmee kunnen wij u heel goed helpen bij het afsluiten van de best mogelijke hypotheek!

Wordt u onze klant? Wij helpen u graag.

Onze energie, kennis en deskundigheid investeren wij heel graag in mensen. Hierbij maakt het ons niet uit hoe duur het huis is wat u koopt, of hoeveel vermogen u heeft. Wij zijn er voor iedereen die onze deskundigheid nodig heeft. Een belangrijke voorwaarde hierbij is samenwerking.

Want als u ons goed kunt informeren over uw wensen en ideeën, ons bureau de juiste papieren aangeleverd krijgt en daardoor beter ons werk kan doen, krijgen we de beste resultaten voor u als klant. En als het resultaat goed is, geeft dat een boel energie. En dan spreken we van de ideale match tussen u als klant en ons kantoor. Iedereen tevreden: dát is voor ons het ideale eindresultaat!