Top

Voor wie werken wij?

Vele klanten gunnen ons al ruim 15 jaar hun vertrouwen als het gaat om financieel advies en begeleiding en daar zijn wij hen dankbaar voor. De klantenkring is in al die jaren gestaag gegroeid, voornamelijk door mond-tot-mond reclame en aanbevelingen. Onze voornaamste werkgebieden zijn de regio’s Amsterdam, het Gooi en Amersfoort, plus West Brabant.

 

Als we kijken naar de samenstelling van onze klantenkring, dan valt ons op dat dit een hele diverse groep is. En dat maakt ons werk zo interessant!

 

Meer dan de helft van onze klanten is ondernemer (incl DGA’s)

We bedienen veel succesvolle ondernemers, waaronder ook DGA’s. Of het nu gaat om advies over ondernemersverzekeringen, de aankoop van een nieuwe woning of het oversluiten van hun hypotheek. En natuurlijk advies en actief beheer van hun vermogen, spaargelden en vastgoed.

 

En daarnaast particulieren, van jong tot oud

Onze hypotheekadviezen en verzekeringsadviezen zijn veelal gericht aan starters en doorstromers in de woningmarkt. Onze vermogensadvisering is vaak gericht op 45-plussers.

Klanten waarderen onze dienstverlening vanwege onze expertise, oplossingsgerichtheid en de creatieve oplossingen die wij aandragen voor uitdagende financiële vraagstukken. En het persoonlijke benadering en de continuïteit worden ook bijzonder belangrijk gevonden.