Wij helpen starters richting hun nieuwe woning en maken voor hen het verschil!

De positie van starters verbetert zichtbaar. We zien dat woningprijzen wat stabiliseren en dat het heftige overbieden wel wat af is genomen. Dat betekent over het algemeen dat starters weer meedoen in de markt. Wij helpen starters aan een passende hypotheek, al dan niet in combinatie met een starterslening of familielening, en loodsen hen door het hele proces heen.

Wij bieden starters die extra ondersteuning, vóór, tijdens en ná de koop, die nodig is voor een succesvolle aankoop en financiering. Onder andere met goede voorlichting vooraf over de hypotheekmogelijkheden, over duurzame startersregelingen, een soepel hypotheekproces en een hypotheek voor nu én later.

Hoeveel kan je lenen?

Samen brengen wij jouw maximale leencapaciteit in beeld. En vaak blijkt er al meer te kunnen dan starters op voorhand denken of verwachten. Want weet je bijvoorbeeld dat er voor starters ruimere regelingen zijn, die een hypotheek eerder mogelijk maken?

  • Ondernemers die vanaf 1 jaar zelfstandig zijn, kunnen al een hypotheek afsluiten
  • Heb je een tijdelijk contract? Dat hoeft helemaal geen belemmering te zijn
  • Pak je kans: als je een Perspectiefverklaring hebt, is er meer mogelijk
  • Huur je momenteel een dure woning? Er zijn speciale regelingen voor ‘Duurhuurders’
  • Ga je binnenkort meer verdienen? Ook daar houden we nu al rekening mee

Hulp van ouders of een Starterslening?

Via ouders wordt regelmatig financiële hulp geboden. Dat is natuurlijk ontzettend fijn en zorgt ervoor dat jouw nieuwe woning eerder bereikbaar is. Maar het moet wel goed vastgelegd worden!

Wij onderzoeken ook de mogelijkheden van een Starterslening, waarbij de voorwaarden en eisen per gemeente kunnen verschillen. Kom je in aanmerking voor een Starterslening via het SVn? Dan helpen wij jou bij het krijgen van deze lening in combinatie met een passende hypotheek.

Verduurzamen

Het isoleren van jouw nieuwe huis of bijvoorbeeld zonnepanelen; wij denken mee met de verduurzaming van jouw nieuwe huis. Speciaal voor het verduurzamen van woningen bieden hypotheekverstrekkers aantrekkelijke voorwaarden en lagere rentes.

MasterPlanning helpt starters, al meer dan 20 jaar

Benieuwd hoe we jou naar een eigen woning kunnen begeleiden? Wij helpen jou aan inzicht en informeren jou over de mogelijkheden die er zijn. Zodat je goed voorbereid kunt gaan zoeken naar jouw nieuwe droomhuis. En heb je een mooie woning op het oog? Dan helpen wij jou met het hele aanvraagproces, van hypotheekberekening tot aan de notaris.

Dat geeft zekerheid en rust!

Neem contact op voor een afspraak via info@masterplanninig.nl of bel naar (035) 543 0454.