Hypotheek

Een goede hypotheek vinden kan een hele lastige klus zijn. Er zijn zoveel zaken om rekening mee te houden, welke bank is goed en welke hypotheekvorm kunt u afsluiten?

Banken en andere hypotheekverstrekkers zijn niet altijd duidelijk en helder. En zeker niet onafhankelijk. Wat kan wel en wat kan niet? Hoeveel kunt u maximaal lenen en bij welke bank krijgt u nu echt het best mogelijke product? Wie regelt voor u de bankgarantie, wat voor een overlijdensrisicoverzekering heeft u nodig? En de contacten met de notaris?

Allemaal belangrijke zaken die voor wij voor u inzichtelijk maken, wij helpen u bij het afsluiten van de beste hypotheek én regelen alles hier omheen voor u.

MasterPlanning: uw eigen onafhankelijke adviseur

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring op gebied van hypotheekadvisering en kennen de hypotheekmarkt als geen ander. Uw persoonlijke situatie, wensen en eisen vertalen wij in duidelijke taal naar oplossingen.

Wij geven u antwoord op de vraag hoeveel hypotheek u nodig heeft, wat u maximaal en verantwoord aan hypotheek zou kunnen afsluiten en hoe uw hypotheek eruit zou moeten zien. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met de fiscale wet- en regelgeving en bieden u een mooi maatwerkadvies. Bij ons advies kunnen wij als onafhankelijke specialisten gebruik maken van alle hypotheekaanbieders en verzekeraars.

Zo vergelijken wij hypotheken op rente, voorwaarden en kwaliteit. En daarmee kunnen wij u heel goed helpen bij het afsluiten van de best mogelijke hypotheek!

Laatste nieuwsberichten over hypotheken

De hypotheekrente is fors gestegen: er is weer wat te kiezen

Waarom stijgt de rente: inflatie is een belangrijke factor De inflatie in de eurozone is het afgelopen jaar fors gestegen van 1,9% in juni 2021 naar 8,6% in juni 2022. De stijging komt vooral door de als gevolg van de Russische inval in Oekraïne hogere voedsel- en energieprijzen. Wanneer centrale […]

Verduurzamen van uw woning

Energiekosten rijzen nog steeds de pan uit en het lijkt erop dat deze voorlopig niet gaan dalen. Hierdoor is het veelal aantrekkelijk om uw woning te verduurzamen. Speciaal voor bestaande hypotheekklanten bieden veel banken speciale Verduurzaamhypotheken aan, tegen lagere rentes dan ‘gewone’ hypotheken en ruimere verstrekkingsmogelijkheden.   Goed om te […]

Uw lage hypotheekrente meeverhuizen naar een andere woning: wat zijn uw (on)mogelijkheden?

Een hele lange tijd hebben de hypotheekrentes in een dalende trend gezeten, waarbij ongeveer een half jaar geleden de voorlopige bodems gelegd zijn. We zien dat in de achterliggende jaren huizenkopers hypotheken hebben afgesloten met lange rentevaste perioden tegen mooie tarieven, die nu als bijzonder aantrekkelijk worden beschouwd. Da’s mooi, […]