MasterPlanning: voor excellent hypotheekadvies

Een goede hypotheek vinden kan een hele lastige klus zijn. Er zijn zoveel zaken om rekening mee te houden, welke bank is goed en welke hypotheekvorm kunt u afsluiten?

Heeft u uw nieuwe droomhuis op het oog en vraagt u zich af: “en wat nu”?
Hoe verloopt u zo’n aankoop precies, wie doet wat en wie kan u op de goede manier helpen? Hoe zit het als u uw huidige huis nog niet verkocht heeft, kan je dan wel een ander huis kopen? En als u dadelijk die mooie woning koopt, hoe ziet de voor u passende hypotheek er dan uit? Bij welke bank? Welk bedrag aan hypotheek kunt u verantwoord lenen?

Allemaal vragen waar wij u uitstekend mee kunnen helpen.
Wij adviseren u over welk hypotheekbedrag verantwoord is, welke maandlasten voor u betaalbaar zijn en welke hypotheek het beste bij u past. Dat doen wij onafhankelijk. Wij helpen u bij het maken van goede keuzes en verzorgen voor u de hypotheek die voor u het meest geschikt is.

Hierbij kunnen wij voor u bemiddelen bij vrijwel alle hypotheekverstrekkers die in Nederland actief zijn. En bovendien kunt u gebruik maken van ons brede netwerk van specialisten, zoals makelaars, notarissen en taxateurs. Samen met ons netwerk ontzorgen en begeleiden wij u richting uw nieuwe woning!

MasterPlanning: ook als het om verduurzamen gaat

Verduurzamen is nodig. De kranten en media besteden hier met grote regelmaat aandacht aan.
Hypotheekverstrekkers hebben de achterliggende jaren speciale producten ontwikkeld voor verduurzamen en vaak is dit ook goed te combineren met een verbouwing van uw woning. Hoe kunt u het beste verduurzamen?
Die vraag is niet altijd eenvoudig te beantwoorden.

Wij helpen u.
Samen met u kijken wij graag naar uw lopende hypotheek. Kan het beter, sluit uw hypotheek aan bij uw persoonlijke situatie? Wilt u meer aflossen en hoe is uw hypotheek geregeld als u bijvoorbeeld met pensioen gaat? Is de maandlast dan ook nog betaalbaar? En we kijken naar uw wensen, de nodige investeringen in uw woning en bespreken dan samen met u welke oplossingen er zijn.

Laatste nieuwsberichten over hypotheken

Bezwaar maken op de hoogte van uw WOZ?

De nieuwe WOZ-beschikkingen worden in deze periode door gemeentes verzonden, wellicht heeft u uw exemplaar al ontvangen. De gemiddelde WOZ-waarde is heel fors toegenomen en in veel gevallen blijkt dat bezwaar aantekenen, met als doel het verlagen van de WOZ-waarde, effectief kan zijn. Wij zijn aangesloten bij Bezwaarmaker.nl en bieden […]

De hypotheekrente is fors gestegen: er is weer wat te kiezen

Waarom stijgt de rente: inflatie is een belangrijke factor De inflatie in de eurozone is het afgelopen jaar fors gestegen van 1,9% in juni 2021 naar 8,6% in juni 2022. De stijging komt vooral door de als gevolg van de Russische inval in Oekraïne hogere voedsel- en energieprijzen. Wanneer centrale […]

Verduurzamen van uw woning

Energiekosten rijzen nog steeds de pan uit en het lijkt erop dat deze voorlopig niet gaan dalen. Hierdoor is het veelal aantrekkelijk om uw woning te verduurzamen. Speciaal voor bestaande hypotheekklanten bieden veel banken speciale Verduurzaamhypotheken aan, tegen lagere rentes dan ‘gewone’ hypotheken en ruimere verstrekkingsmogelijkheden.   Goed om te […]