Hypotheek

De huidige hypotheekrentes liggen op bijzonder aantrekkelijk niveau. Dat dit een sterke invloed heeft op de woningmarkt is wel duidelijk; de hypotheeklasten zijn erg aantrekkelijk voor huizenkopers. Maar zeker ook bieden de lage tarieven mooie kansen voor het oversluiten van uw lopende hypotheek. Boeterentes en kosten worden in veel situaties vlot terugverdiend en de zekerheid van lage lasten over een hele lange periode wordt door veel klanten erg fijn gevonden!

Een goede hypotheek vinden kan een hele lastige klus zijn. Er zijn zoveel zaken om rekening mee te houden, welke bank is goed en welke hypotheekvorm kunt u afsluiten?

Banken en andere hypotheekverstrekkers zijn niet altijd duidelijk en helder. En zeker niet onafhankelijk. Wat kan wel en wat kan niet? Hoeveel kunt u maximaal lenen en bij welke bank krijgt u nu echt het best mogelijke product? Wie regelt voor u de bankgarantie, wat voor een overlijdensrisicoverzekering heeft u nodig? En de contacten met de notaris?

Allemaal belangrijke zaken die voor wij voor u inzichtelijk maken, wij helpen u bij het afsluiten van de beste hypotheek én regelen alles hier omheen voor u.

MasterPlanning: uw eigen onafhankelijke adviseur

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring op gebied van hypotheekadvisering en kennen de hypotheekmarkt als geen ander. Uw persoonlijke situatie, wensen en eisen vertalen wij in duidelijke taal naar oplossingen.

Wij geven u antwoord op de vraag hoeveel hypotheek u nodig heeft, wat u maximaal en verantwoord aan hypotheek zou kunnen afsluiten en hoe uw hypotheek eruit zou moeten zien. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met de fiscale wet- en regelgeving en bieden u een mooi maatwerkadvies. Bij ons advies kunnen wij als onafhankelijke specialisten gebruik maken van alle hypotheekaanbieders en verzekeraars.

Zo vergelijken wij hypotheken op rente, voorwaarden en kwaliteit. En daarmee kunnen wij u heel goed helpen bij het afsluiten van de best mogelijke hypotheek!

Laatste nieuwsberichten over hypotheken

Starters: geen overdrachtsbelasting meer bij aankoop van hun woning

Het kabinet wil dat starters vanaf 1 januari 2021 een eenmalige vrijstelling kunnen krijgen bij de koop van een eigen woning. De overdrachtsbelasting van 2% zou voor deze selecte groep vervallen, wat een directe besparing van 2% betekent bij aankoop. Doel hiervan is het verbeteren van de positie van starters […]

Speciaal voor 55 plussers: de Seniorenregelingen

De levensfase van 55-plussers vraagt om specifieke oplossingen en wij merken een duidelijke groei van de behoefte aan onafhankelijk advies binnen deze groep. Onder andere op gebied van wonen en hypotheek, op gebied van pensioen en op gebied van Estate Planning.   Wonen en Hypotheek Ik schets een praktijkvoorbeeld. Cliënten […]

Hypotheek oversluiten biedt mooie kansen!

Hypotheek oversluiten is nu extra aantrekkelijk De hypotheekrente staat al jarenlang laag. Heel laag. En ondanks meerdere kantelmomenten, waarop de dalende trend gebroken leek te gaan worden, is de hypotheekrente op uitzonderlijk lage standen blijven staan. Dat dit een behoorlijke steun is voor de woningmarkt is wel duidelijk en ook […]