Hypotheek

De huidige hypotheekrentes liggen op bijzonder aantrekkelijk niveau. Dat dit een sterke invloed heeft op de woningmarkt is wel duidelijk; de hypotheeklasten zijn erg aantrekkelijk voor huizenkopers. Maar zeker ook bieden de lage tarieven mooie kansen voor het oversluiten van uw lopende hypotheek. Boeterentes en kosten worden in veel situaties vlot terugverdiend en de zekerheid van lage lasten over een hele lange periode wordt door veel klanten erg fijn gevonden!

Een goede hypotheek vinden kan een hele lastige klus zijn. Er zijn zoveel zaken om rekening mee te houden, welke bank is goed en welke hypotheekvorm kunt u afsluiten?

Banken en andere hypotheekverstrekkers zijn niet altijd duidelijk en helder. En zeker niet onafhankelijk. Wat kan wel en wat kan niet? Hoeveel kunt u maximaal lenen en bij welke bank krijgt u nu echt het best mogelijke product? Wie regelt voor u de bankgarantie, wat voor een overlijdensrisicoverzekering heeft u nodig? En de contacten met de notaris?

Allemaal belangrijke zaken die voor wij voor u inzichtelijk maken, wij helpen u bij het afsluiten van de beste hypotheek én regelen alles hier omheen voor u.

MasterPlanning: uw eigen onafhankelijke adviseur

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring op gebied van hypotheekadvisering en kennen de hypotheekmarkt als geen ander. Uw persoonlijke situatie, wensen en eisen vertalen wij in duidelijke taal naar oplossingen.

Wij geven u antwoord op de vraag hoeveel hypotheek u nodig heeft, wat u maximaal en verantwoord aan hypotheek zou kunnen afsluiten en hoe uw hypotheek eruit zou moeten zien. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met de fiscale wet- en regelgeving en bieden u een mooi maatwerkadvies. Bij ons advies kunnen wij als onafhankelijke specialisten gebruik maken van alle hypotheekaanbieders en verzekeraars.

Zo vergelijken wij hypotheken op rente, voorwaarden en kwaliteit. En daarmee kunnen wij u heel goed helpen bij het afsluiten van de best mogelijke hypotheek!

Laatste nieuwsberichten over hypotheken

Update Hypotheken: is het einde van de extreem lage rentes voorbij?

De hypotheekrente heeft de afgelopen jaren een gestage dalende lijn laten zien en noteerde tot voor kort op de laagste standen uit de recente geschiedenis. Ondanks meerdere kantelmomenten, waarop de dalende trend gebroken leek te gaan worden, is de hypotheekrente op uitzonderlijk lage standen blijven staan. Dat dit een behoorlijke […]

Senioren met overwaarde in hun woning

Ruim een kwart van alle woningen is in het bezit van senioren. In veel gevallen hebben zij forse overwaarde op hun woning en denken zij na over hoe ‘het geld uit de stenen te halen is’. Bijvoorbeeld voor die verbouwing om de woning levensloopbestendig te maken. Of om (klein)kinderen financieel […]

Huizenkopers zoeken steeds vaker de ‘dorpse sferen’ op

Vrijwel alles wordt onderzocht en onlangs lazen wij een mooi artikel op Funda. Zij beschrijven de actuele krapte op de woningmarkt in heel Nederland, die de achterliggende periode steeds meer toeneemt en dan vooral buiten de grote steden. Steeds meer huizenkopers zijn op zoek naar de dorpse sferen en meer […]