MasterPlanning: voor excellent hypotheekadvies

Een goede hypotheek vinden kan een hele lastige klus zijn. Er zijn zoveel zaken om rekening mee te houden, welke bank is goed en welke hypotheekvorm kunt u afsluiten?

Heeft u uw nieuwe droomhuis op het oog en vraagt u zich af: “en wat nu”?
Hoe verloopt u zo’n aankoop precies, wie doet wat en wie kan u op de goede manier helpen? Hoe zit het als u uw huidige huis nog niet verkocht heeft, kan je dan wel een ander huis kopen? En als u dadelijk die mooie woning koopt, hoe ziet de voor u passende hypotheek er dan uit? Bij welke bank? Welk bedrag aan hypotheek kunt u verantwoord lenen?

Allemaal vragen waar wij u uitstekend mee kunnen helpen.
Wij adviseren u over welk hypotheekbedrag verantwoord is, welke maandlasten voor u betaalbaar zijn en welke hypotheek het beste bij u past. Dat doen wij onafhankelijk. Wij helpen u bij het maken van goede keuzes en verzorgen voor u de hypotheek die voor u het meest geschikt is.

Hierbij kunnen wij voor u bemiddelen bij vrijwel alle hypotheekverstrekkers die in Nederland actief zijn. En bovendien kunt u gebruik maken van ons brede netwerk van specialisten, zoals makelaars, notarissen en taxateurs. Samen met ons netwerk ontzorgen en begeleiden wij u richting uw nieuwe woning!

MasterPlanning: ook als het om verduurzamen gaat

Verduurzamen is nodig. De kranten en media besteden hier met grote regelmaat aandacht aan.
Hypotheekverstrekkers hebben de achterliggende jaren speciale producten ontwikkeld voor verduurzamen en vaak is dit ook goed te combineren met een verbouwing van uw woning. Hoe kunt u het beste verduurzamen?
Die vraag is niet altijd eenvoudig te beantwoorden.

Wij helpen u.
Samen met u kijken wij graag naar uw lopende hypotheek. Kan het beter, sluit uw hypotheek aan bij uw persoonlijke situatie? Wilt u meer aflossen en hoe is uw hypotheek geregeld als u bijvoorbeeld met pensioen gaat? Is de maandlast dan ook nog betaalbaar? En we kijken naar uw wensen, de nodige investeringen in uw woning en bespreken dan samen met u welke oplossingen er zijn.

Laatste nieuwsberichten over hypotheken

Renteverwachtingen: gaan de hypotheekrentes dalen?

De hypotheekrentes zijn onder druk van het beleid van de Europese Centrale Bank (ECB) en de kapitaalmarkten vanaf de 2e helft van 2022 stevig opgelopen. Kon de huizenkoper in het begin van 2022 nog voor rond de 2% geld lenen voor de aankoop van een woning, zo lag dit in […]

Prinsjesdag: wijzigingen op gebied van wonen en vermogen

Ieder jaar worden op Prinsjesdag maatregelen gepresenteerd die betrekking hebben op het aankomende jaar. Wijzigingen op gebied van belastingen, heffingskortingen en allerhande grotere en kleinere maatregelen die impact hebben op uw koopkracht. Veelal is dit een verzameling van plusjes en minnetjes, die per saldo nu blijkens de voorlopige uitkomsten een […]

Wij helpen starters richting hun nieuwe woning en maken voor hen het verschil!

De positie van starters verbetert zichtbaar. We zien dat woningprijzen wat stabiliseren en dat het heftige overbieden wel wat af is genomen. Dat betekent over het algemeen dat starters weer meedoen in de markt. Wij helpen starters aan een passende hypotheek, al dan niet in combinatie met een starterslening of […]