Verzekeringen

Iedereen heeft ermee te maken: verzekeringen. Zoals de verzekering van uw huis en uw auto, de inboedel en aansprakelijkheid. Maar ook levensverzekeringen en pensioen.

Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in het adviseren, afsluiten en beheren van uw lijfrente- en pensioenverzekeringen. Hierbij leveren wij uitsluitend maatwerk, waarbij een gedegen financiële analyse de basis vormt. Welke doelen heeft u met uw lijfrenteverzekeringen? Wat is uw horizon? Wat heeft u aan pensioen opgebouwd en wat verwacht u hiervan? Samen zoeken wij de antwoorden en zorgen ervoor dat u het geschikte product aangeboden krijgt.

En als verzekeringen bijhouden, vergelijken en schades zelf regelen niet uw grootste hobby is, dan kunt u uw verzekeringszaken onder voorwaarden bij ons onderbrengen. Alles onder één dak, dat biedt u veel gemak en overzicht! Bovendien helpen wij u bij het inrichten van een goed en passend verzekeringspakket en assisteren u als u onverhoopt een schade heeft.

Onze verzekeringsdiensten maken onderdeel uit van onze dienstverlening onder het concept “Personal Family Office”. Informeer naar de mogelijkheden!

Maar niet alleen schadeverzekeringen kunt u aan ons uitbesteden

Wij hebben toegang tot de hele Nederlandse markt en hebben voor onze klanten hele goede producten geselecteerd waar wij veel mee werken. Zo bieden Scildon en FondsenPlatform hele goede producten aan voor lijfrentegelden en voor het opbouwen van een eigen oudedagsvoorziening.

Overlijdensrisicoverzekeringen vergelijken wij voor iedere klant individueel en selecteren de beste aanbieders met de scherpst mogelijke premies.

Kortom: uw verzekeringszaken kunt u met een gerust gevoel aan ons overlaten.

Laatste nieuwsberichten over verzekeringen

Corona: de maatregelen die wij treffen, we zetten het voor u op een rijtje

De impact van corona en de maatregelen die afgekondigd zijn om verspreiding te beperken zijn meer dan duidelijk voelbaar. Wij leven vooral mee met hen die getroffen zijn door het virus en waarderen alle professionals die zich dagelijks met hart en ziel inzetten om de getroffenen te helpen. Ook wij […]

Op een verantwoorde manier uw lijfrente doorbeleggen

  U gaat bijna met pensioen? Dat is goed nieuws! Uw opgebouwde pensioen (lijfrente) kunt u nu laten uitkeren en dat kan op meerdere manieren: met een vaste uitkering of met een variabele uitkering. Bij een vaste uitkering staat de hoogte van iedere uitkering gedurende de looptijd vast. Maar de […]

Wat brengt Prinsjesdag u?

Zoals ieder jaar worden op de 3e dinsdag van september de plannen van de regering voor de komende periode gepresenteerd. Kranten en andere media staan hier vol mee en er is na Prinsjesdag weer een hoop te lezen. We moeten er wel attent op zijn dat deze plannen nog zeker […]