Verzekeringen

Verzekeringen

Verzekeringen

Als u een woning koopt, dan zult u deze woning moeten verzekeren. Dit geldt ook voor uw auto, inboedel en andere kostbare bezittingen En als u ondernemer bent, dan zijn er een groot aantal zaken die u zelf zult moeten regelen. Denk hierbij aan een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering, het risico van overlijden en u moet zelf voor uw oudedag sparen.

Heeft u in het verleden een lijfrenteverzekering afgesloten, dan is het wenselijk deze zo af en toe nog eens tegen het licht te houden. Want er verandert veel.

MasterPlanning is uw aanspreekpunt voor al uw verzekeringen

Wij bieden onze cliënten graag het gemak van één aanspreekpunt voor al uw verzekeringszaken. Voor uw schadeverzekeringen, levensverzekeringen (o.a. lijfrente, overlijdensrisico en particulier pensioen) en zorgverzekeringen kunt u ons als intermediair inschakelen.

Onafhankelijk

Volledig onafhankelijk en objectief: wij kunnen bij vrijwel alle maatschappijen terecht om uw verzekeringen onder te brengen. Zo stemmen wij uw totale verzekeringspakket af op uw persoonlijke wensen en doelstellingen en zo zorgen wij er samen voor dat u goed verzekerd bent en blijft.

Onze vergunningen

MasterPlanning is vergunninghouder bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 1200296 en beschikt over de verplicht gestelde Wft diploma’s:

  • Diploma Adviseur basis
  • Diploma Adviseur inkomen
  • Diploma Adviseur vermogen
  • Diploma Adviseur schadeverzekering particulier
  • Diploma Adviseur schadeverzekering zakelijk
  • Diploma Adviseur hypothecair krediet