Onze ‘look and feel’ gemoderniseerd

Financieel zorgeloos genieten van het leven, dat is wat wij nastreven voor onze klanten. MasterPlanning staat graag naast u bij alle grote financiële mijlpalen in het leven. We helpen bij het verwezenlijken van woonwensen, geeft advies op gebied van vermogen en beleggen en biedt een breed palet aan financiële producten en diensten. Van hypotheken tot lijfrenteverzekeringen en van pensioen tot financiële planning. Wij houden de overview, u de vaart.

MasterPlanning geeft al meer dan 22 jaar lekker toegankelijk advies aan particulieren en ondernemers. Dit doen we vanuit Villa Amalia, een hele fijne en comfortabele kantoorvilla in het mooie Baarn.

“Wij zijn graag uw financiële regisseur; en houden uw financiële overzicht graag in beeld. Op een kleinschalige benaderbare manier staan wij letterlijk en figuurlijk naast de klant.”

Henk Dubbeld en Geert van den Doel

De financiële wereld is bijzonder dynamisch. Wij delen onze kennis graag en denken graag mee welke financiële stappen verstandig zijn om te zetten, Juist in deze roerige tijden proberen wij voor u een baken van relatieve rust te zijn. We zitten al 22 jaar op ons vertrouwde plekje in Baarn. Parkeren kan voor de deur, de entree is uitnodigend. De antieke meubelen doen nog steeds dienst in onze spreekkamer en het prachtige uitzicht vanaf onze etage op het monumentale station en Amaliapark maken ons kantoor tot een hele fijne werkplek en een fijne locatie om klanten te mogen ontvangen.

Sinds een jaar of zeven hebben we een tweede locatie, in Dinteloord. We delen een ruimte bij de makelaar, Breure & Breure Vastgoed, van waaruit vooral de lokale markt kunnen bedienen.

Elke dag meebewegen

De werkwijze van heden ten dage is niet meer te vergelijken met die van 2001. Techniek helpt en maakt sommige onderdelen van ons werk makkelijker. Digitale platformen en netwerken zorgen voor gerichte communicatie met banken, verzekeraars en onze klanten. Uitwisseling van informatie en documenten is hierdoor veilig en snel. Elke dag leren we bij waardoor wij de hoogste kennis hebben van financiële beslissingen. Hierdoor kunnen wij u iedere dag weer adviseren en inspireren en blijft uw financiële planning up-to-date.

Wij komen graag bij onze klanten thuis

Ondanks alle moderne overlegmomenten online vinden wij het persoonlijke contact met u het meest waardevol. Afspraken bij ons op kantoor of bij onze klanten thuis aan de keukentafel, tijdens of buiten kantooruren. Die flexibiliteit spreekt aan en biedt comfort.

Gesprekken met en bij elkaar hebben meer diepte. Wij kunnen hierdoor nog beter beoordelen welke aspecten belangrijk zijn, als bredere basis voor onze adviezen. De persoonlijke benadering, daar zijn en blijven wij voorstander van.

Gemoderniseerd logo, klassieke klantvriendelijkheid

Wij blijven ons ook de komende jaren met alle energie en kennis inzetten om de vraagstukken van onze klanten op te lossen. Onze ervaring, onze expertise én creativiteit blijven wij gebruiken om voor u de best mogelijke hypotheek te verzorgen. Maar ook om uw vermogen en beleggingen te monitoren. En om u te helpen als u vragen heeft over bijvoorbeeld uw pensioen, levensverzekeringen of over uw financiële planning voor u, en uw naasten.

Met onze vernieuwde uitstraling laten we opnieuw zien wie we zijn: De regisseur die naast u staat bij álle grote mijlpalen in uw leven. Dit doen wij vol toewijding en persoonlijke betrokkenheid.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Stuur dan een bericht naar info@masterplanning.nl of bel ons op (035) 543 0454.