Vermogensadvies

Vermogensadvies

Vermogensadvies

Kies als het gaat om uw vermogen om een degelijke en benaderbare partner die haar klanten begrijpt, begeleidt en ontzorgt. Zonder poespas met dienstverlening die in de kern gewoon gaat over kwaliteit.

Wij zijn al vele jaren die degelijke partner voor vele klanten

Hoe gaat u om met uw spaargelden en vermogen? Besteed u het beheer hierover uit, dan zijn wij zeker een partij die u toegevoegde waarde kunnen bieden. Kennis en ervaring combineren wij met bewezen modellen om tot een degelijke samenstelling van onze beleggingsportefeuilles te komen. Dit doen wij voor onze klanten puur op basis van kwalitatieve beleggingsfondsen, die dagelijks verhandelbaar zijn en waarover in hele ruime mate informatie beschikbaar is.

De focus ligt op het reduceren van het risico, binnen onze portefeuilles streven we naar een lage volatiliteit. Wereldwijde spreiding. En bovendien hanteren we een klassieke ‘buy and hold’ strategie, waarbij we zo min mogelijk aan- en verkopen.

kaart

Onze resultaten spreken, zeker in vergelijking met bekende vermogensbeheerders en grootbanken, voor zich en hier zijn we op gepaste wijze trots op. Tel daarbij op dat onze kosten zeer concurrerend zijn en u zult dan hopelijk ook tot de conclusie komen dat een vrijblijvend oriëntatiegesprek zeker de moeite waard is!

Belt u ons maar: 035 543 0454 en vraag naar Henk Dubbeld of Geert van den Doel.

grafiek