Vermogensadvies

Vermogensadvies

Vermogensadvies

MasterPlanning is sinds 2001 uitgegroeid tot een gedegen partner voor onze cliënten op gebied van vermogensadvies. Dat is op zich niet verwonderlijk, want door de korte lijnen en persoonlijke benadering bieden wij een service die door de vele grootbanken en grote vermogensbeheerders niet geëvenaard kan worden. Met meer dan 20 jaar ervaring op gebied van vermogensadvisering en een breed netwerk aan partners en specialisten bieden wij uw vermogen de aandacht en zorg die het verdient.

Volledig onafhankelijk vermogensadvies

Ons kantoor is niet verbonden aan een bank of verzekeraar. Ook beschikken wij niet over huisfondsen of andersoortige producten die onze onafhankelijkheid zouden kunnen aantasten. Wij ontvangen van geen enkele aanbieder vergoedingen en brengen onze kosten rechtstreeks bij onze cliënten in rekening.

Voor wie geschikt?

Onze cliënten bestaan voornamelijk uit particuliere relaties (waaronder ondernemers en DGA’s) die de regie over hun vermogen uit handen willen geven aan een kleine, betrokken organisatie zonder dubbele petten. Dus geen portefeuilles met huisfondsen, geen overbodige transacties en een zuiver kostenmodel.

Ons concept is beschikbaar voor vrij vermogen in box 3, maar ook voor pensioenkapitalen en lijfrentepolissen vanaf € 50.000.

Een portefeuille op maat

Wij geloven in actief beheerde beleggingsfondsen en richten ons bij de invulling van een beleggingsportefeuille voornamelijk op beleggingsfondsen die, ieder op hun eigen terrein, waarde toevoegen.  Bewezen strategieën, degelijke managers en een langjarig trackrecord staan aan de basis van ons zorgvuldige selectieproces.

MasterPlanning is uw Trusted Advisor, ook als het uw vermogen aangaat!

MasterPlanning is uw Trusted Advisor, ook als het uw vermogen aangaat!