Over MasterPlanning

Vanaf 2001 zetten wij ons met hart en ziel in om de belangen van onze klanten te dienen. Onze lijnen zijn kort en onze benadering is heel persoonlijk. U kunt vertrouwen op onze kennis (zo is Henk één van de circa 200 Master in Financial Planning die in Nederland actief zijn) en ervaring, die wij bij ieder dossier weer uitbreiden.

Wij bedienen particuliere klanten en ondernemers. Iedereen die onze hulp nodig heeft en bereid is om ons daarvoor in te huren, bedienen wij graag. Hierbij vinden wij het vooral belangrijk dat we een goede klik hebben en dat wij echt van toegevoegde waarde kunnen zijn voor u.

Onze werkwijze is heel duidelijk en overzichtelijk:

In een eerste gesprek maken wij kennis met u en geven wij u inzicht in datgene wij voor u kunnen doen. Ook geven we inzicht in de kosten die wij voor onze dienstverlening in rekening brengen. Vervolgens besluiten wij gezamenlijk op welke wijze wij verder gaan. In ons Dienstverleningsdocument kunt u meer details lezen over onze werkwijze en de stappen.

Ons advies geven wij geheel onafhankelijk en als u producten nodig heeft (denk aan een hypotheek, verzekeringen of beleggingsrekening), dan verzorgen wij het gehele traject van vergelijken, aanvragen en afhandelen c.q. bemiddelen.

Onze MasterPlanners:

Henk Dubbeld MBA MFP

Sinds 1992 actief als onafhankelijk financieel adviseur voor particulieren en ondernemers. De eerste jaren vanuit Bergen op Zoom en vanaf 2001 actief vanuit het mooie Baarn.

Afgestudeerd Master in Financial Planning en gecertificeerd WFT Adviseur Hypotheken, Vermogen en Verzekeren. Onderscheidend door kennis, analytisch vermogen en creativiteit. Maar vooral integer, duidelijk en 100% drive voor de klant.

Sinds 2001 getrouwd met Monique, samen met 2 prachtige kinderen woonachtig in Dinteloord en in zijn vrije tijd liefhebber van koken, wijnen en voetbal.

Geert van den Doel BEc

In 2003 gestart als financieel adviseur bij MasterPlanning en sinds 2012 partner in MasterPlanning. Als ervaren, WFT gecertificeerd hypotheekadviseur kan ik voor onze cliënten de best passende hypotheek adviseren en bemiddelen bij vrijwel elke aanbieder.

Getrouwd met Milou, wonend in Amsterdam en liefhebber van reizen, golf en lekker eten en drinken, uit en thuis.

Onze samenwerkingspartners

Harro Morren

(Eigenaar Makelaardij De Parel)

Harro Morren, eigenaar van Makelaardij De Parel, heeft een zeer intensieve samenwerking met MasterPlanning opgebouwd. Als makelaar is hij meer dan 15 jaar actief, waardoor hij vele woonwensen met MasterPlanning waar heeft mogen maken. Vooral in de omgeving Amersfoort is Harro actief, maar ook in andere delen van het land weet hij de parels eruit te pikken. Denkt u eraan om een huis te kopen, maar weet u niet waar u moet beginnen? Met Harro en MasterPlanning heeft u het complete traject snel inzichtelijk. Voor u het weet, woont u in uw nieuwe droomhuis!

Heleen Breure

(Eigenaar Breure & Breure Makelaardij)

Heleen Breure heeft in 2012 het makelaarskantoor van haar ouders overgenomen, welke zij al in 1993 gestart zijn. Dankzij deze jarenlange ervaring in Dinteloord en Steenbergen, heeft Heleen zich gepositioneerd als een stabiele basis voor woningzoekers en -verkopers in West-Brabant. Dankzij haar ervaring en betrokkenheid bij de gemeenschap, is zij de ideale partner voor MasterPlanning. Mede daarom hebben wij ervoor gekozen om ons kantoor in Dinteloord bij Breure & Breure Makelaardij te vestigen.

Martin Barkel

(Eigenaar Amsterdam Mediation)

Na meer dan 25 jaar werkzaam geweest te zijn in de financiële dienstverlening, in het bijzonder als hypotheekadviseur en specialist in levensverzekeringen en pensioenen, ben ik in 2009 gestart met mijn mediation praktijk. Ik heb mij gespecialiseerd om niet alleen aandacht te schenken aan de emotionele aspecten van de scheiding maar ook met name de financiële gevolgen voor mijn klanten helder én oplossingsgericht in kaart te brengen en te presenteren.