Vermogensregie & Inkomensplanning: denkt u wel eens na over later?

Een onderwerp wat (te) vaak toch bewust of onbewust vermeden wordt, is ‘later’. Want wie wil er nu echt serieus nadenken over later? Het leven is actief en dynamisch; dagen & weken vliegen voorbij. Iedereen is druk met het ‘nu’ en met werk, leuke dingen doen. Kinderen, vrienden en carrière.

Maar toch is ‘later’ een onderwerp wat u af en toe heel serieus zou moeten benaderen. En aandacht moet schenken.

Wij helpen en begeleiden onze cliënten bij dit onderwerp: hoe heeft u uw financiële zaken voor later geregeld? Kunt u later nog comfortabel leven? Wat gebeurt er als er geen later voor u is? Zijn uw partner en kinderen goed achtergelaten in dat geval?

Inkomensplanning

Als ‘Masters in Financial Planning’ beschikken wij over een brede expertise waarmee wij onze cliënten inzicht bieden in hun financiële, fiscale en juridische positie. En dan kijken wij, gezamenlijk, naar de ontwikkelingen, verwachtingen en zeker ook uw persoonlijke doelstellingen.

Kunt u het leven wat u nu leeft, blijven leven? Is er genoeg pensioenopbouw, hoe ontwikkelt het vermogen? Kunt u uw (klein)kinderen de helpende hand bieden als zij de stap naar een eigen woning willen gaan maken? En op welke manier kunt u slimmer gebruik maken van fiscale regelingen, belastingen besparen en een beter rendement op uw vermogen realiseren?

Samen kijken we ook naar de directe gevolgen van overlijden. Heeft u de zaken goed geregeld? Is er voldoende geld voor de achterblijvers beschikbaar? Kunnen zij in de huidige woning blijven wonen, studeren en boodschappen blijven doen?

Ontzorgen en regelen

Al deze onderwerpen zijn ons zeer bekend, het is al meer dan 30 jaar ons vak. Wij kennen de markt, de spelregels en de weg naar de concrete oplossingen, als die nodig zijn.

“Onze expertise en jarenlange ervaringen zetten wij bij MasterPlanning iedere dag weer in om onze cliënten te ontzorgen, zaken goed te regelen.”

Want als we de situatie helder in beeld hebben gebracht, gaan we samen bekijken welke onderdelen beter kunnen. Slimmer ook. Hiermee ontzorgen wij onze cliënten en nemen hen veel werk uit handen, daar zit voor hen een hele grote toegevoegde waarde.

Vermogensregie

Weten dat zaken goed en grondig geregeld zijn, dat geeft onze cliënten financiële rust!

En met ons Personal Family Office concept bieden wij voortdurende monitoring en een jaarlijkse uitgebreide update. Geborgen en gedegen Vermogensregie.

We monitoren de inkomensontwikkeling, pensioenopbouw en de groei van uw vermogen. Zorgen voor een juiste balans tussen aanvaardbare risico’s en te verwachten rendementen. Sturen bij waar nodig en helpen met allerhande financiële en fiscale vraagstukken.

Voor wie is Vermogensregie en Inkomensplanning geschikt?

Ons Personal Family Office concept is geschikt voor mensen die hun financiële zaken goed, degelijk en helder geregeld willen hebben. Die op zoek zijn naar inzicht. En die deskundigheid en professionele hulp willen inschakelen om hun positie te verbeteren, te monitoren en bij te sturen.

Wij bieden onze diensten aan DGA’s, ondernemers en ondernemende particulieren. De kosten van onze dienstverlening is afhankelijk van de complexiteit van de casus, maar altijd de prijs waard.

Zet die belangrijke eerste stap

Begin vandaag nog met het nemen van stappen richting financiële rust en overzicht, bel met Henk Dubbeld of Geert van den Doel op (035) 543 0454 voor het maken van een afspraak.

Of stuur een mailtje naar info@masterplanning.nl