Hypotheek oversluiten biedt mooie kansen!

Hypotheek oversluiten is nu extra aantrekkelijk

De hypotheekrente staat al jarenlang laag. Heel laag. En ondanks meerdere kantelmomenten, waarop de dalende trend gebroken leek te gaan worden, is de hypotheekrente op uitzonderlijk lage standen blijven staan. Dat dit een behoorlijke steun is voor de woningmarkt is wel duidelijk en ook voor huiseigenaren heeft deze lage rentestand mooie ‘bijwerkingen’.  De waarde van uw woning is de afgelopen jaren waarschijnlijk behoorlijk gestegen.

Oversluiten!

De druk op de rente lijkt langzaamaan te ontstaan, meerdere aanbieders verhogen hun rentes. Maar de rente is nog steeds laag en dit biedt huiseigenaren op dit moment nog prachtige kansen! Want niet alleen kunt u door deze lage rentestanden uw hypotheeklasten aanzienlijk verlagen, u heeft bovendien de mogelijkheid om uw financiële zaken voor een hele lange termijn te zekeren. De nieuwe hypotheek mag u weer tegen een looptijd van 30 jaar (en sommige aanbieders bieden een nog langere looptijd aan) oversluiten, ook kunt u de rente lang vastzetten. Dat geeft maximale zekerheid!

Door het oversluiten van uw bestaande hypotheek kan een aanzienlijke lastenverlichting worden gerealiseerd en verdere fiscale optimalisatie is dan ook nog een mooie optie. Snijdt het mes aan meerdere kanten voor u.

Hoe helpt MasterPlanning u?

Heeft u een eigen woning en heeft u hier een hypotheek voor afgesloten in het verleden?

Maak dan een keertje een afspraak met ons; dat kan ook via Facetime, Skype of andere online-vorm. Dan nemen we uw financiële zaken samen grondig door en kunnen we beoordelen of er ook in uw situatie voordeel te behalen is. Wij geven 100% onafhankelijk advies over uw hypotheek, beleggingen en overige financiële producten. Wij zetten graag en goed onze kennis en ervaring in om uw hypotheek, als het zinvol is, te optimaliseren. En nemen daarbij de plussen en minnen mee, het moet voor u aantrekkelijk zijn.