Hoe kunnen wij u het beste van dienst zijn?

MasterPlanning is al sinds 2001 actief vanuit het mooie Baarn

In al die jaren hebben wij vele, vele cliënten mogen bedienen op gebied van hypotheken, verzekeringen en vermogensadvies. Meestal was een directe aanleiding voor ons contact met u als klant de aankoop van een nieuwe woning of het vrijkomen van bijvoorbeeld een lijfrente- of pensioenkapitaal.

Na het analyseren van het dossier, het geven van een persoonlijk advies en (vaak) het begeleiden bij het afsluiten van een financieel product, begon de fase van nazorg. Tijden en mensen veranderen en met regelmaat hebben wij contact met klanten over aanpassingen van hun producten of het bijstellen van hun doelstellingen.

Wij luisteren dan naar de gewijzigde omstandigheden en adviseren over het bijstellen van producten. Extra aflossen op de hypotheek, het omzetten van de hypotheekrente? Een andere, vaak goedkopere overlijdensrisicoverzekering? Onze vermogensadvisering doen wij beduidend goedkoper dan vermogensbeheerders, terwijl de resultaten al vele jaren vergelijkbaar of zelfs beter zijn.

Hoe kunnen wij u de nazorg bieden die bij u past?

Wat ons opvalt, is dat er een grote diversiteit is aan wensen en behoeften bij onze klanten. De een wil eigenlijk het liefste zo min mogelijk contact en neemt zelf initiatief als de behoefte ontstaat. De ander wil het liefste op maandelijkse basis relevante doch algemene informatie ontvangen en meerdere keren per jaar een afspraak hebben.

 

Onze website: www.masterplanning.nl

Wij hebben onze website, waar wij met regelmaat artikelen plaatsen over ons vakgebied. Hierbij proberen wij aansluiting te houden bij vragen die wij uit onze klantenkring krijgen. Natuurlijk zijn wij nieuwsgierig hoe u deze artikelen ervaart. Voegt het voor u iets toe, mist u onderwerpen en wat vindt u van de frequentie?

Wij zouden het erg op prijs stellen als u ons hierover wilt informeren!

 

Nieuwsbrieven

Enkele malen per jaar sturen wij nieuwsbrieven rond. Met daarin de onderwerpen die ook op onze website vermeld worden. Ons doel: u informeren en direct ook de mogelijkheid bieden om te reageren. Leiden berichten tot vragen, dan beantwoorden wij die graag.

En ook hiervoor geldt dat wij van u zouden willen weten hoe u deze informatie ervaart. Te weinig of te vaak, oppervlakkig of relevant?

 

Facebook

Onze Facebook-pagina krijgt een opfrisbeurt en hier willen wij op frequentere basis berichten aanstippen, onze mening ventileren over ontwikkelingen en financiële producten en diensten. Laagdrempelig, maar wel relevant.

Volgt u onze pagina al? Zo nee: snel doen! Hoe meer volgers, hoe meer interactie.

Want we willen niet alleen informatie met u delen, we willen ook met u in dialoog, vragen ontvangen en op zoek gaan naar antwoorden. En we willen weten welke onderwerpen er bij u leven, zodat we hier beter op kunnen inspelen.

Mogen wij u vragen onze pagina te liken en te volgen?

 

Heeft u wensen? Laat het ons weten!

Wij willen graag onze kennis en expertise voor u inzetten en uw financiële belangen dienen, op de wijze die bij u past. Wilt u ons helpen om dit mogelijk te maken, vooral door uw wensen hierover kenbaar te maken?